TITAN DIZAJN

14 March 2010 | logo dizajn


Titan Dizajn je full agencija iz Beograda, Srbija. Bavimo se svim vrstama vizuelnih komunikacija. Nase radove, i portfolio mozete videti ovde
TITAN DIZAJN BEOGRAD SRBIJA
KONTAKT +381 64 17 39 157

Naš tim obuhvataju iskusni tim profesionalaca u web dizajnu, grafičkom dizajnu, dizajnu logotipa, programiranju i optimizaciji sajtova za pretraživače.

Kada je u pitanju dizajn logotipa i identiteta firme, naše iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim dizajn trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna dizajn rešenja.
Naš tim čine Art direktor, graficki dizajner, web dizajner, fotograf, web programer, web ekspert i stručnjak za optimizaciju što nam omogućuje da ponudimo kompletnu uslugu sve od idejnog planiranja, preko konkretne realizacije svih mogućih vizuelno-funkcionalnih aspekata jednog traženog dizajn rešenja, pa do podrške i održavanja nakon završetka projekta.

STA JE DOBAR LOGO SAZNAJTE VISE

DIZAJN LOGOTIPA + DIZAJN WEB SAJTA + WEB MARKETING = TITAN DIZAJN BEOGRAD

firma Titan Dizajn vam garantuje vrhunske usluge dizajna logotipa dizajna ambalaze, grafickog i web dizajna. Specijalizovana smo agencija za brendiranje izloga, firmi i organizacija. Poznajemo sve tehnike reklamiranja, od dizajna banera na web stranicamo do bilborda i bus advertajzinga.

Veliki uspeh i spacijalizaciju smo postigli u brendiranju kafea i lokala za zabavu. Brand caffee

GRAPHIC AND WEB DESIGN BELGRADE

Sa stanovista tehnickog aspekta najbolji su multidisciplinarni logotipi. Dizajneri vole da logotipi budu primenljivi u svim vrstama stampe. Sada se dizajniraju web2.0 logotipi. To su logotipi po web standardima. Koriste se najvise kao prikazi na web stranicama. Ovi logotipi u stampi uglavnom lose prolaze pogotovo ako se logotip stampa u jednoj boji, pa tehnologija web2.0 ne dolazi do izrazaja. Logotipi treba da se dizajniraju tako da budu primenljivi i u animiranoj formi u flashu i svim vrstama dinamickih i statickih banera. Logotipi ne smeju biti ni preveliki ni premali ni preuski ni presiroki. Logotip mora po formi i harmoniji da ne ugrozava glavnu poruku koja firma nosi. Logotip mora biti jedinstven i ne sme da kopira tudji logotip, on mora po grafickom sadrzaju da bude jedinstven i ne dvosmislen, da na najbolji moguci nacin oslikava firmu i da se razlikuje od konkurencije. Lose je ako logotip imitira konkurentski. Na primer ako se bavite racunarima, vas logotip nikako ne sme da imitira niti da podseca IBM logo ili Apple logo, jer su oni uveliko poznati i svi ih znaju i pamte u svojoj memoriji. Ako vas logotip imitira tudji, vas identitet ce se izgubiti i utopiti u moru drugih.
Logotip i naziv vase firme, organizacije ili preduzeca, kompanije je kao vase ime, licna karta. Sto bolje govorite i predstavljate sebe time jacate svoj ugled. Tako je i sa logotipom on je brand vaseg proizvoda, njegova licna karta, koja predstavlja vasu organizaciju. Njegova konstantna prezentacija pojacava vas ugled na trzistu. Time sticete nove potrosace i kupce na trzistu.
Za firmu ili organizaciju je veoma bitno da od samog pocetka konstantno radi na brendiranju (brandiranje firme) svoje firme, time sto ce pojacavati svest prvo kod zaposlenih da oni pripadaju svojoj organizaciji. Osecaj pripadnosti je najvazniji. On se pojacava tako sto firma pored jasno definisanog logotipa, mora da precizno i jasno definise boje logotipa i firme, zatim, celokupan kancelarijski materijal, uniforme za zaposlene (to mogu za pocetak biti i samo majice sa logotipom firme). Ako zanimanje nalaze potrebno je definisati dress code zaposlenih. Na primer stjuardese jata uvek su u tamno plavoj uniformi sa jasno definisanim znakom sa gornje leve strane na grudima. Time vrenenom asocijacija na aerodromu jasno razlikuje stjuardese jata od stjuardesa neke druge avio kompanije. Svaka ozbiljnija kompanija mora imati i zastavu firme a neke ocak imaju i svoju himnu, kao sto je ima drzva. Primer da jedna velika organizacija fenomenalno gradi svoj imidz i da je svi po himni prepoznaju jeste (uefa). Cim cujete muziku na tv odmah ste uvereni da pocinje utakmica lige sampiona. Takodje po jasnoj plavoj boji koja dominira uvek su prepoznatljivi. Zamislite da je liga sampiona svetlo roze boje, a zastave i himna decija, za manje od godinu dana kvalietet gledanosti bio opao. Zasto? Jer ne postoji jasna svest kod gledaoca da on treba taj dan da sedne i da gleda fudbal. Da bi uverili navijaca da kupi kartu vi morate da garantijete kvalitet, on se gradi dobrim imidzom.Pojacavajuci osecaj pripadnosto kod zaposlenih, pojacavace se i siriti ugled polako na potrosace, prtnere, saradnike i ljubitelje firme ili organizacije. Time firma i organizacija stice poverenje i pridobija kupce i partnere i stice nove.

Pin It

Comments are closed.