The Maison La Crème identitet – Zaista zadovoljstvo

14 March 2016 | brendiranje

logo-dizajn-creme1

 

 

Dok poštovanje prema tradiciji pripremanja hrane i pića nikad nije bilo veće, izgledalo je da nema naznaka da postoji interesovanje za izvoz francuskog kulinarskog pristupa u lokalnoj potrošnji.

Na jednom od poslednjih prezentacija je otvaranje “Maiseon La Creme” (Kuca Krema) u Guadalahari. Parola “C’est un Plaisir” (to je zadovoljstvo), dok je projekat rad dve sestre, koje su očigledno bile inspirisane ukusom Pariza i želele su da prenesu svoj utisak u Mexico. Ustanova je mešavina prodavnice kafe i restorana sa vlasnicima iz Guadalahare. Kompanija Analogo je kreirala vizuelni identitet kompanije.

Kompanija je odlučila da igra na kartu elegancije, odabravši Tautz za font (koji je besplatan), dok je skup boja ograničen na crnu, belu i zlatnu. Monogram ima nejasan, francuski izgled i sastoji se iz mešavine inicijala osnivača i sestara. Opšti izgled sadrži eleganciju koja predstavlja ne samo prodaju i prodavnicu, već i širok spektar pakovanja i podržavajućih materijala. Prodavnica još uvek nema sajt, već slike možete videti na njihovoj Fejsbuk stranici. Dodate su neke slike hrane poslužene u Maison La Crème-u, ali pogledajte ih, samo ukoliko želite da postanete gladni. Nemojte da bude da vas nismo upozorili.  logo-dizajn-creme2 logo-dizajn-creme3 logo-dizajn-creme4 logo-dizajn-creme5 logo-dizajn-creme6 logo-dizajn-creme7 logo-dizajn-creme8 logo-dizajn-creme9 logo-dizajn-creme10 logo-dizajn-creme11 logo-dizajn-creme12 logo-dizajn-creme13 logo-dizajn-creme14

Pin It

Comments are closed.