Problemi sa brandindgom i korporativnim identitetom IDNa

logo-dizajn-idn-logo1

 

 

Da li ste nekad čuli ili bili pretplaćeni za IDN časopis? Objavljeni u Hong Kongu, a iza imena časopisa stoji međunarodna zajednica dizajnera (international designers network), čiji je cilj bio da spoje dizajnere iz celog sveta, koji bi međusobno sarađivali, učili i inspirisali jedni druge.

 

U ovom časopisu možte naći radove iz celog sveta, kao i na sajtu idnworld.com. U prethodnim temama je uključeno super flat, identitet i obrasci, dizajniranje slogana, kao i dizajn ambalaže, brending i identitet. Za više od 50 studija, sakupljen je materijal na 200 projekta, koji zajedno čine zadovoljavajuću ponudu koja je predstavljena u vidu prezentacije.

Prema primedbi izdavača “Ukoliko mislite da je teško uticati na osobu, zamislite koliko je teško kompanijama da utiču na više ljudi u cilju promocije svog brendalogo-dizajn-idn-logo2
u današnjem svetu povećane konkurencije. Identitet je mnogo više od imena brenda, koje treba da se pamti ili logotipa koji mora biti prepoznatljiv. Postoji ceo jedan, nedefinisan osećaj, koji kompanija mora probuditi u korisniku, da bi korisnik stekao poverenje u kompaniju i postao njihov lojalan kupac.

 

logo-dizajn-idn-logo3 logo-dizajn-idn-logo4

 

logo-dizajn-idn-logo5

 

logo-dizajn-idn-logo6

 

logo-dizajn-idn-logo7

 

logo-dizajn-idn-logo8

 

logo-dizajn-idn-logo9

 

logo-dizajn-idn-logo10

 

logo-dizajn-idn-logo11

 

logo-dizajn-idn-logo12

 

logo-dizajn-idn-logo13

 

logo-dizajn-idn-logo14

 

logo-dizajn-idn-logo15

 

logo-dizajn-idn-logo16

Pin It

Comments are closed.