Novi Logotip i identitet za Primary

logo-dizajn-primary1

 

 

Otvoren početkom ove godine, Primary je novi prostor koji radi u centru New Yorka i ne nudi kvalitetnu i brzu internet vezu kafu i salu za konferencije, prostor, već takođe nudi jutarnju jogu,   meditaciju, profesionalni razvoj, welness i spa prostor. Primary ima 70 kancelarija, sa više stotina kvadrata radnog prostora u kom se služi Stumptown kafa. Ukoliko je do sada Starbucks sa svojim prljavim toaletima bio vaš coworking prostor, prelazak na neki ozbiljniji prostor može biti trošak. Trenutno je jedna lokacija u New Yorku, još jedan prostor će biti otvoren u Flatiron District i još jedan u Torontu. Autor identiteta je agencija iz New Yorka, koja se zove DIA.

 

 

logo-dizajn-primary2

 

 

Logo sadrži veoma jednostavan, tanak simbol i loptu promenljivih boja. Primary nudi dvosmislen, luksuzan logo. Lopta izgleda lepo, dopadljivo, prikazuje fleksibilan pristup, ali zbog samog prostora deluje malo pretenciozno. U nastavku teksta ćemo vam prikazati još primera.

 

logo-dizajn-primary3

logo-dizajn-primary4

logo-dizajn-primary5

logo-dizajn-primary6

logo-dizajn-primary7

 

 

 

Bez obzira na lične interpretacije logotipa i pretpostavkama o prostoru i rasporedu, identitet veoma lepo i nedvosmisleno prikazuje određeno raspoloženje i možda malo budi prevelika očekivanja o uslugama i sadržaju. Različiti načini korišćenja simbola su sinhronizovani sa oblikom lopte. Da li se koristi lopta kao logotip, jer bi bila najbolja opcija za logotipe.

 

logo-dizajn-primary8

logo-dizajn-primary9

logo-dizajn-primary10

logo-dizajn-primary11

logo-dizajn-primary13

 

Sve u svemu logotip oslikava ambijent prostora i nadamo se da će privući one koji žele kombinaciju posla i welnessa.

 

Pin It

Comments are closed.